/*Blog Module equal*/

WORKSHOP SYSTEMISCH WERK

door | jun 16, 2022

Als ik blijf kijken zoals ik altijd gekeken heb, blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd Als ik blijf geloven zoals ik altijd heb geloofd, blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan, blijft mij overkomen wat mij altijd overkwam Maar als ik mijn ogen sluit en voel mijn ware zelf van binnen, dan kom ik deze cirkel uit en kan steeds opnieuw beginnen.

Een familieopstelling is een bijzonder fenomeen. Het biedt de mogelijkheid om patronen aan het licht te brengen die diep verborgen liggen in ons (collectief) onderbewuste. Loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het maar niet veranderd of omgedraaid, dan geeft een opstelling je de mogelijkheid tot een totaal andere kijk en ingang op de vaak onbewust pijnlijke kwesties.17 juli 2022 organiseer ik een workshop systemisch werk, waar jij van harte welkom bent om op deze manier diepliggende patronen te ont-dekken, zodat het helen kan. Inschrijven kan via deze link: https://www.g-ode.nl/familieopstellingen/ANDEREN BEKEKEN OOK

Het opstellen van ziekte: Het verhaal dat je lichaam met zich meedraagt

Het opstellen van ziekte: Het verhaal dat je lichaam met zich meedraagt

Ervaar jij terugkerende patronen of klachten in je lichaam? Stel je eens voor hoe het zou zijn om daar op een liefdevolle wijze contact mee te maken en te luisteren naar het verhaal van jouw lichaam. Waarschijnlijk draagt het ook het verborgen verhaal in zich, gevormd uit jouw eigen biografie of familiegeschiedenis. Verstrikkingen in het familiesysteem en de effecten hiervan op jouw leven zijn voelbaar in jouw lichaam. Het zijn herinneringen, opgeslagen in jouw eigen weefsels. We dragen ze met ons mee.
Een opstelling brengt bewustwording en toont de relatiepatronen tussen jou, jouw lichaam, jouw ziekte en de geschiedenis van jouw familiesysteem. Er wordt zichtbaar wat tot dan toe niet is gezien maar wel gezien wil worden. Vanuit dat contact kan beweging ontstaan zodat je weer vrij kunt zijn om meer aanwezig te zijn, jouw lichaam weer te bewonen en kan er ruimte ontstaat voor ander gedrag.

Lees meer

0 reacties