/*Blog Module equal*/

CONTACT

LOCATIE EN TARIEVEN

 Er wordt gebruik gemaakt van verschillende locaties. Voor persoonlijke ontvang ik je graag in Driebergen; Hoofdstraat 260. Voor opleiding en training maak ik gebruik van de Bronhoeve in Cothen. Het bezinningsweekend vindt plaats in Kloosterburen (Groningen).

 

TARIEVEN
Persoonlijke begeleiding € 125,- per uur
Systemisch werken familieopstelling  € 85,- voor vraagsteller, € 35,- voor representant
Training per module € 295,- 
Bezinningsweekend € 495,-

 De prijzen zijn exclusief btw (voor zakelijke klanten)

DAAR WAAR BREUKLIJNEN KRACHTLIJNEN WORDEN...

ETHISCHE CODE EN KLACHTENREGELING

ETHISCHE CODE
G-ode Opleiding & Ontwikkeling handelt volgens een ethische code die is opgesteld door de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen te Utrecht. De Ethische Code bestaat uit richtlijnen waaruit de trainer/ coach dient te handelen en een klachtenprocedure. Zie hier de volledige tekst van deze code.

KLACHTENREGELING
Als therapeut/coach en trainer probeer ik u zo goed mogelijk van dienst te zijn. In een enkel geval kan er soms wel eens iets misgaan. Laat me weten wanneer er onduidelijkheid of ontevredenheid bestaat over de begeleiding, coaching of training. In goed overleg kunnen we dan proberen tot een oplossing te komen. 

Mochten we in goed overleg niet tot een oplossing komen, dan verwijs ik je door naar de Klachtencommissie van Phoenix Opleidingen. Dit is een onafhankelijke commissie die klachten van cliënten in relatie tot trainers, begeleiders en coaches beoordeelt. Lees hier de volledige klachtenregeling. Het oordeel van deze commissie is voor ons bindend. Wij zullen de klacht registreren en voor de wettelijke bewaartermijn bewaren.

 

Bij klachten kun je je schriftelijk richten tot:
Phoenix Opleidingen t.a.v. Ethische code en klachtencommissie
Raiffeisenlaan 26 A 3571 TE Utrecht

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wij houden je graag op de hoogte van kortingsacties, updates en nieuws. 

Je bent succesvol ingeschreven!