/*Blog Module equal*/

REVIEWS

Geke ken ik als een gedreven, warme, inspirerende vrouw die goed kan luisteren, spreekt en handelt vanuit haar goed ontwikkelde gevoel, en altijd zuivere intenties heeft bij het aanbieden van haar helpende en helende hand. Ze beweegt intuïtief en doelgericht, en haar eigen levenservaringen hebben haar gevormd tot een begripvolle, invoelende en integere vrouw waar snel een basis van vertrouwen mee is gelegd.

Mart

Ik heb aan mijn tijd met Geke ontzettend veel steun ondervonden, en hele bijzondere momenten doorgemaakt. Als ik zou zeggen als ‘coach’ dan zou ik dat te min vinden gezien haar kwaliteiten met betrekking tot de menselijke verhoudingen. Iedereen mag zich ineens vandaag de dag ‘coach’ noemen, maar Geke is eerder een spirituele mentor, zonder gezever. Ze laat je de alledaagse dingen en de hobbels op je weg bezien of herzien, vanuit je diepste zelf én in relatie tot je totale omgeving. Dat gaat verder dan arbeid of een loopbaan. Weten wat goed voor jezelf is maakt dat je beter aanvoelt wat de juiste keuzes zijn. Ik ben haar voor altijd dankbaar.

Gijsbrecht

Geke is een vrouw uit 1 stuk, confronterend met een groot hart. Zij zoekt in de ontmoeting de scherpte met ook de nodige humor en relativering.
Marlies

Nadat ik een jaar ziek thuis zat ben ik via mijn werk terecht gekomen bij Geke Bouman, coach bij Xynthesis in Breda voor het volgen van een coachingtraject met als doel re-integreren op de arbeidsmarkt. 
Aanvankelijk stond ik vrij sceptisch tegenover dit traject en had ik het idee dat alles wat ik zei tegen mij gebruikt kon worden. Echter, niets bleek minder waar. De weg die Geke mij heeft laten bewandelen heeft me mijn gevoel van eigenwaarde terug gegeven en weer geloof in mijzelf gebracht.
 Het heeft me doen inzien dat ik, ondanks mijn handicap, nog steeds van grote waarde kan zijn op de arbeidsmarkt en samen zijn we op zoek gegaan naar wat bij mij past en waar ik gelukkig van word.
 Zij heeft me doen inzien dat ik mijzelf geen probleemeigenaar moet maken van problemen die niet van mij zijn en het niet nodig is om me schuldig te voelen over dingen waaraan ik geen schuld heb.
Dat heeft er weer voor gezorgd dat ik dingen kan laten voor wat ze zijn en niet blijf proberen zaken op te lossen die niet bij mijn verantwoordelijkheid zijn.
De begeleiding van Geke heeft mij de rust gebracht die ik nodig heb.

Dit zelfgeschreven gedicht verwoord heel goed wat de begeleiding van Geke mij heeft gebracht:
Gedicht aan mijzelf

Op zoek naar mezelf vind ik mij
Diep verscholen in het donker
In elkaar gedoken en alleen

Ik ben je lang geleden kwijt geraakt….
Pak mijn hand, ik neem je mee

Naar buiten, waar het licht is
Hoge bergen, diepe dalen
Vallen en weer opstaan

Maar nooit meer alleen
Want waar de weg ons brengen zal

Jij en ik, zij aan zij
Samen kunnen we de wereld aan en maken het verschil!

Ingrid

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wij houden je graag op de hoogte van kortingsacties, updates en nieuws. 

Je bent succesvol ingeschreven!