/*Blog Module equal*/

AANBOD

G-ode biedt opleidingen voor professionals die op integrale wijze en op een diepere laag willen ontdekken wat er speelt. En biedt daarnaast ook training en coaching aan mensen die op zoek zijn naar zichzelf en naar hun roeping.
Er is een uiteenlopend aanbod: familieopstellingen, bezinningsbijeenkomsten, opleidingen, trainingen en individuele begeleiding.

Heb je vragen? Ik ontmoet je graag!

FAMILIEOPSTELLING

Tijdens een familieopstelling kun je een vraag inbrengen die je graag wil onderzoeken. 

OPLEIDINGEN

De opleidingen die G-ode aanbiedt richten zich met name op de professional die verdieping zoekt in zijn werk.

De opleiding ‘integrale fysiotherapie; een aanraking op de binnengrens’ biedt (para)medici handvatten om op een integrale wijze de client te begeleiden, waarbij hij zichzelf als instrument leert inzetten.

de opleiding ‘tussen herkomst en bestemming; worden wie je bent’ biedt (loopbaan) coaches op een diepere laag kennis en inzicht hoe te werken op de laag van de ziel.

TRAININGEN

De verschillende 2-daagse trainingen zijn zeer geschikt wanneer je vastloopt in het leven of je werk en op zoek bent naar wie je nou eigenlijk bent, waar je vandaan komt, wat je mee hebt gekregen en wat jouw taak of roeping is. Ook kijken we naar wat je bent gaan doen om te overleven en hoe bepaalde gebeurtenissen zich blijven herhalen. Je leert jezelf op te halen op die plekken waar je jezelf verloren bent.

COACHING

Mijn uitgangspunt is dat alle antwoorden al in jezelf zitten. De kunst is om die antwoorden op te delven. Ik zal je helpen om het verlangen om te veranderen te voeden, je handvatten geven zodat je makkelijker om kunt gaan met situaties en meer inzicht hebt in wie je bent. Ik begeleid je graag van overleven naar voluit leven.

Ken je mij, wie ken je dan; weet jij mij beter dan ik?

Huub Oosterhuis

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wij houden je graag op de hoogte van kortingsacties, updates en nieuws. 

Je bent succesvol ingeschreven!