/*Blog Module equal*/

EVENTS

Bij G-ode events kom je lezingen, stilteweekenden, wandeltochten, kennismakingsavonden tegen op het gebied van actuele vragen die spelen in de samenleving of in jezelf. Voor iedereen die ruimte wil ervaren en zichzelf wil ontmoeten. Er is niets mooiers dan jezelf te ontmoeten in contact met de ander.

“An integral being knows without going, sees without looking and accomplishes without doing ”

Laozi

INFORMATIE EN KOSTEN
Gratis Online informatiebijeenkomst

Opleiding Integrale Fysiotherapie

WANNEER 
13 september 2023

Starttijd: 20.00

Meer informatie over deze opleiding vind je hier!

ONLINE INFORMATIEBIJEENKOMST OPLEIDING INTEGRALE FYSIOTHERAPIE

Aanraken op de binnengrens

Ervaar jij ook dat bij een fysieke klacht meerdere factoren een rol spelen? Zie je dat de pijn vaak een signaal is voor iets wat dieper is gelegen? Wil jij inzicht, tools en vaardigheden kunnen aanwenden om samen met de cliënt op zoek te gaan naar aanvullende bronnen van herstel?

De coachopleiding Integrale fysiotherapie – aanraken op de binnengrens is specifiek gericht op coaching op meerdere lagen in de paramedische praktijk en geeft jou de extra bagage waardoor jij jouw coachende vaardigheden (nog verder) kunt verdiepen om jouw cliënten te begeleiden naar heling en persoonlijk leiderschap.

Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in op deze online informatiebijeenkomst.

INFORMATIE EN KOSTEN
bezinningsweekend op de waddeneilanden

VOOR WIE?
Voor iedereen die ruimte wil ervaren en zichzelf wil ontmoeten.
INFORMATIE EN KOSTEN
Deelnemers: Er is plaats voor 12 deelnemers, ieder heeft een eigen kamer met douche en wc. Meld je op tijd aan als je mee wilt doen.
WANNEER
2 en 3 september 2023
LOCATIE
Herberg het Klooster in Kloosterburen/het Wad
KOSTEN
€ 495,00 inclusief overnachting, koffie, thee en maaltijden

BEZINNINGSWEEKEND OP DE WADDENEIELANDEN

Het wad: waar leegte ruimte wordt. Ruimte in je hoofd en ruimte in je hart, ruimte om te luisteren naar de stem van je ziel.
Heb jij behoefte aan ruimte om stil te staan bij jezelf en innerlijke rust te ervaren?
Door afstand te nemen van je dagelijkse leven creëer je ruimte om stil te staan bij wat echt belangrijk is voor je.

Het werelderfgoed de wadden leent zich hier uitstekend voor. We beginnen het weekend op vrijdagavond …. om 20.00 uur en sluiten af op zondag…. om 16.00 uur. De inhoud van het programma bevat een aantal onderdelen:

• Waddenwandeltocht onder leiding van Klaas Laansma; wadloopgids met passie.
• Meditatie
• Lichaamswerk

We bieden een afwisselend programma aan, maar elke dag zullen we beginnen met een meditatie en soms sluiten we af met een deelrondje. In de dagen zal er ook een periode van 24 uur stilte zijn. De dagen staan ook in het teken van het ‘Seva’ principe. ‘Seva’ is je dienstbaar maken zonder eigenbelang, hierdoor kun je op een diepere laag in jezelf keren, zeker als het in stilte gebeurd.

VOOR WIE?
Voor iedereen die ruimte wil ervaren en zichzelf wil ontmoeten.

  • AANTAL AANMELDINGEN APRIL 2021 60% 60%
  • AANTAL AANMELDINGEN MEI 2021 45% 45%

INFORMATIE EN KOSTEN
systhemisch opstellen, familieopstelling

Deelnemen aan een opstelling:
Je kunt je aanmelden als vraagsteller of als representant. Ook als representant verkrijg je waardevolle inzichten vanuit de positie waarin je geplaatst wordt. Wanneer je vraagsteller bent, dan kan het zijn dat je wordt gevraagd om iemand tijdens de andere opstellingen te presenteren.

WANNEER

22 september 2023

Van 10.00 tot 17.00 uur.
Inloop vanaf 9.45 uur.

LOCATIE
De Bronhoeve, Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen

KOSTEN
€ 85,- voor vraaginbrengers en € 35,- voor representanten

De workshop worden verzorgd inclusief koffie, thee en een kleine versnapering (alles biologisch); lunch is niet inbegrepen.

SYSTHEMISCH OPSTELLEN, FAMILIEOPSTELLING

Een familieopstelling is een bijzonder fenomeen. Het biedt de mogelijkheid om patronen aan het licht te brengen die diep verborgen liggen in ons (collectief) onderbewuste. Loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het maar niet veranderd of omgedraaid, dan geeft een opstelling je de mogelijkheid tot een totaal andere kijk en ingang op de vaak onbewust pijnlijke kwestie.

Vanaf onze geboorte maken we deel uit van systemen, zoals ons gezin, familie, school, geloof, werk en land. Al deze systemen hebben hun eigen “regels en wetten”, soms expliciet, veelal impliciet. Al deze systemen hebben invloed, echter ons systeem van herkomst, onze familie, heeft een doorslaggevende invloed op hoe wij ons leven leven en ervaren. Bewust of onbewust houden we ons aan de “wetten en regels” die in ons vanuit het familiesysteem zijn aangereikt en/of opgelegd.

Een familieopstelling is een prachtige methode om zicht- en voelbaar te maken wat er in jouw systeem speelt. Belemmeringen en verstrikkingen worden zichtbaar, verborgen dynamieken worden helder en nieuwe openingen ontvouwen zich. Uitgangspunt is eerbied voor de plek van mensen binnen het grote geheel.

Een opstelling wordt uitgevoerd binnen een kleine groep en voltrekt zich aan de hand van een door jou ingebrachte vraag of thema. We zullen de vraag kort verkennen, waarna je representanten uit de groep kiest voor jezelf en je familieleden. Je plaatst ze intuïtief in de ruimte. Het kan ook zijn dat representanten staan voor het lot, het leven, de dood, een symbool, werk of ziekte. Er ontvouwt zich een soort “tableau vivant”. Deze representanten stellen zich vanuit een innerlijke beweging op in de ruimte en geven daarmee een beeld weer dat informatie geeft over het familiesysteem van de cliënt.

Het was zoals het was, dat verandert niet, maar een opstelling geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. De opening komt vanuit het systeem zelf, wat kan leiden tot heling of meer innerlijke rust.

VOOR WIE?
Voor iedereen die ergens in vastloopt of terugkerende patronen in het leven ervaart, en daar niet of moeilijk uit komt.
• Als je jezelf graag wil bevrijden van belemmerende patronen, zowel privé als op het werk.
• Als je in een gezonde verbinding wil komen met je ouders, je kinderen of andere familieleden.
• Wanneer je inzicht wil krijgen in familieconflicten en daar op een goede manier mee wil kunnen omgaan.
• Wanneer je inzicht wil krijgen in een werkconflict en daar op een goede manier mee wil kunnen omgaan.
• Als je graag duidelijkheid wil krijgen over je partnerrelatie en hier (alleen of samen) aan wil werken. Is het mogelijk om de verbinding en liefde (weer) te herstellen en te verstevigen?
• Als je inzicht wil krijgen over het wel of niet kunnen aangaan van een partnerrelatie.
• Wanneer je graag (weer) verbinding wil voelen met andere mensen en met het leven.
• Als je je draai of je doel in het leven niet kan vinden.
• Wanneer je inzicht en beweging wil krijgen in onverklaarbare gevoelens van angst, verdriet, woede, schuldgevoelens of het gevoel er niet bij te horen.
• Wanneer je last hebt van verslavingen of overheersende seksuele gevoelens en daar graag inzicht en verandering in wil krijgen.
• Wanneer je last hebt van depressies, een psychische aandoening of suïcidale neigingen en heel graag hier meer grip op en inzicht in wil krijgen. 
• Als je last hebt van fysieke klachten of een chronische ziekte en nog niets echt geholpen heeft.
• Voor allerlei zaken die aan je knagen of zich blijven herhalen in je leven, maar waar je je vinger niet op kunt leggen.
• Als lid van een samengesteld gezin, waarbinnen je spanningen en problemen ervaart.
• En als je al veel persoonlijk werk hebt verricht maar het gevoel blijft hebben nog niet bij de kern te zijn uitgekomen.
• Ook ouders kunnen een vraag inbrengen voor hun kind dat vastloopt en/of moeilijk uit belemmerende patronen kan komen, thuis of op school. Het kind hoeft overigens zelf niet bij de opstelling aanwezig te zijn.

“What in your life is calling you,
When all the noise is silenced,
The meeting is adjourned…
The lists laid aside,
And the Wild Iris blooms
By itself
In the dark forest…
What still pulls on your soul?”

Rumi

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wij houden je graag op de hoogte van kortingsacties, updates en nieuws. 

Je bent succesvol ingeschreven!